Letní tábor - Karštejn 2014 - aktualizace 23.6.- upřesněné informace k odjezdu

29.06.2014 00:00

Letní tábor - Karštejn 2014 - aktualizace 23.6.- upřesněné informace k odjezdu

29.06.2014 10:00

29.6. - 9.7.2014

V tomto termínu se uskuteční letošní letní tábor Karštejn 2014. Na této stránce najdete vše podstatné, co se tábora týká (nebo co si my myslíme, že vás zajímá, či zajímat bude:))

Odjezd: sraz v neděli 29. 6. v 9.00 u klubovny. Doprava vlastními vozidly. Ideální je se domluvit, aby aut bylo co nejméně, ale není to podmínkou.

Bezprostředně před odjezdem odevzdáte u klubovny dokumenty Prohlášení o bezinfekčnosti a Potvrzení o zdravotní způsobilosti dítěte spolu s kopií (či originálem) kartičky pojištěnce a očkovacím průkazem zdravotníkovi tábora, kterému rovněž odevzdáte i všechny lékařem předepsané nezbytné léky. Naše profesionální zdravotnice si s Vámi osobně ráda dohodne i případné odlišnosti v poskytování zdravotní péče Vašemu potomkovi:)

Důležité upozornění: Nezapomeňte přibalit teplou zimní čepici! Na barvě ani materiálu nezáleží:)

Kde že to ten Karštejn je? Slíbený odkaz.

Oficiální ukončení tábora je stanoveno na středu 9.7. v 16.00. 

V případě, že někdo bude potřebovat vystavit fakturu pro zaměstnavatele, rádi vám ji vystavíme na základě objednávky, kterou můžete vy, nebo přímo zaměstnavatel zaslat na email: stredisko.racek@gmail.com

TIP: Některé zdravotní pojišťovny v minulých letech přispívaly na letní tábory. Zjistěte si tedy, zda zrovna ta vaše nepřispívá i letos.

 

Důležité termíny:

15.6.2014 - odevzdání vyplněných a podepsaných přihlášek na tábor

16.6.2014 - zaplacení účastnického poplatku

Ne 15.6. 17:00 hod.  -  schůzka s rodiči

 

Dokumenty ke stažení:

Všechny publikované dokumenty jste dostali i v papírové podobě na schůzce s rodiči. Pokud si je však budete chtít stáhnout a vytisknout sami, můžete zde.

Prohlášení o bezinfekčnosti - musí být potvrzeno rodiči nejdéle jeden den! před odjezdem na tábor (ideálně ke dni odjezdu)

Potvrzení o zdravotní způsobilosti dítěte - vyplňuje ošetřující praktický lékař, platnost je 12 měsíců

Výbava na tábor - důležité, doporučené a nevhodné věci

TIP! V rámci výbavy na tábor určitě nezapomeňte přibalit starší látkový povlak na polštář, skvěle poslouží jako prodyšný a skladný obal na špinavé prádlo. Doporučují čtyři z pěti skautů. Pátý chodí v plavkách.

Přihláška na tábor - číslo účtu: 000000 – 0702928399 / 0800 - variabilní symbol zvolte datum narození účastníka ve formatu RRMMDD

 

Objednávka skautského vybavení:

Zvažte, zdali byste rádi neobměnili, či nedoplnili svůj skautský šatník:) Budeme objednávat věci z LIMAN SPORTU, jakožto námi osvědčeného dodavatele skautského zboží. Především ti, kdo nemají žádné skautské tričko, by měli zvážit, zda si ho neobjednají. Využijete ho minimálně na táboře či střediskové akci pro veřejnost, kterou připravujeme na měsíc srpen... Objednávat budeme v neděli 15.6., po skončení rodičovské  předtáborové schůzky. Své objednané zboží byste pak obdrželi a v hotovosti zaplatili na táboře.

Zájemci napište na email: stredisko.racek@gmail.com, svou objednávku ve tvaru:

ODKAZ / POČET KUSŮ / VELIKOST

např.

https://www.limansport.cz/detail-zbozi-triko_skautske_bezove___dospele.html-1531     1ks     velikost M

 

Abyste nemuseli dlouze hledat, zde je pár odkazů na nabídku E-SHOPU:

https://www.limansport.cz/detail-zbozi-triko_skautske_bezove___detske_vel.10.html-3101

https://www.limansport.cz/kategorie-zbozi-skautske_zbozi-2-skautske_kosile,_halenky_a_tricka-52-60

https://www.limansport.cz/detail-zbozi-skaut___skautska_cepice.html-1590

https://www.limansport.cz/detail-zbozi-army_ksiltovka_oliva.html-1072#

 

A závěrem - doporučujeme tuto stránku sledovat pravidelně, je možné, že některé doplňující, méně podstatné informace se zde ještě objeví.

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode