Sobotní schůzka

14.12.2013 09:00

V sobotu 14.12. se od 9.00 sejdeme u klubovny.

Nezapomeňte na družinové úkoly, které jsme si mezi sebou v pátek domluvili. Pro ty z vás, kteří už stihli zapomenout nebo na schůzce nemohli být, to radši ještě připomenu:

Za necelých 14 dní budeme ve Veselí roznášet Betlémské světlo. Mimojiné budeme v družinách obcházet i staré, osamocené lidi. Proto do této soboty vymyslete, co jiného kromě Betlémského světla byste těmto lidem mohli předat. Nejlepší by bylo vyrobit nějaký dáreček, přáníčko. Pokud to zvládnete můžete zazpívat písničku (nejlépe koledu, že), přednést básničku, nebo cokoliv jiného, co se k této akci hodí. 

Dárečky a případná vystoupení budeme připravovat již tuto sobotu, proto si na přáníčka a dárečky přineste materiál, pokud budete potřebovat. Stejně jako minule platí, že pokud budete v družině muset něco koupit, do 100 korun vám nákup rádi proplatíme. Na schůzku nezapomeňte jako obvykle stezky a sacculus.

Zároveň se každý z vás zamyslete alespoň nad dvěma lidmi z vašeho okolí, kteří si pro Betlémské světlo nemohou sami dojít a kterým by Betlémské světlo mohlo udělat radost. Těmto lidem pak přineseme Betlémské světlo domů během neděle 22. prosince.

Kdo přijde?

Datum 13.12.2013
Vložil Mirda
Titulek přijdu

.

Datum 13.12.2013
Vložil piňďa
Titulek přijdu

přijdu, těším se :)

Datum 13.12.2013
Vložil hudla
Titulek prijdu

: )

Datum 12.12.2013
Vložil Šikula
Titulek přijde

a těší se na zdobení perníčků :)

 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode